Computerregeling

Informatie opzoeken, huiswerk maken en overleggen met klasgenoten. Om goed mee te komen op school, is het belangrijk dat kinderen op een computer kunnen werken. Spreekbeurten maken, presentaties voorbereiden en werkstukken typen. Belangrijk voor nu en voor de toekomst. Maar zo´n dure computer, hoe betaal je dat?

Per 22 augustus 2022 is de computerregeling veranderd.

Per gezin is het mogelijk maximaal één LEENLAPTOP aan te vragen indien uw kind minimaal 8 jaar oud is.

Wanneer uw kind naar het Voortgezet Onderwijs gaat, kan uw kind in aanmerking komen voor een KOOPLAPTOP voor maximaal € 400 incl. accessoires en toebehoren.

Voor de aanvraag van een kooplaptop mag uw kind niet ouder zijn dan 15 jaar en niet eerder een laptop ontvangen hebben via KEI Rijswijk. Indien de school waar uw kind op zit, zelf al een laptopregeling heeft, zoals bijvoorbeeld het Stanislascollege, kunt u GEEN aanvraag indienen, deze zal automatisch worden afgewezen.

 

Computerregeling aanvraagformulier:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Op deze pagina doe je een aanvraag voor de computerregeling. Uw kind mag maximaal 15 jaar oud zijn, en dient op het Voortgezet Onderwijs te zitten, indien uw kind ouder is, kunt u de aanvraag niet doen. Doorloop onderstaande stappen en jouw aanvraag is snel, eenvoudig en compleet ingediend.

Lees voor het indienen van een aanvraag de voorwaarden goed door. Het is ook handig om alle benodigde informatie alvast klaar te leggen:
  • Ooievaarspas van jouw kind(eren)
  • Voorlopige prijsopgave(s) van de computer(s)
Kom je er niet uit? Neem dan contact op met KEI Rijswijk.

Gegevens ouder/verzorger

Naam

Gegevens kind

Naam
Geslacht

Vragen/gegevens voor computerregeling

Verklaringen

Ik geef toestemming om de nieuwsbrief van KEI Rijswijk te ontvangen op het door mij opgegeven emailadres

Meest gestelde vragen:

1. Wat zijn de voorwaarden?

Deze regeling is bedoeld voor Rijswijkse kinderen waarvan ouders/verzorgers tot 130% van de bijstandsnorm verdienen.

Wanneer uw kind een geldige Ooievaarspas heeft, is het mogelijk per gezin maximaal één LEENLAPTOP aan te vragen indien uw kind minimaal 8 jaar oud is. Wanneer uw kind naar het voortgezet onderwijs gaat, kan uw kind in aanmerking komen voor een KOOPLAPTOP voor maximaal € 400 incl. accessoires en toebehoren. Voor de aanvraag van een kooplaptop mag uw kind niet ouder zijn dan 15 jaar.

Stuur de pro forma nota van de computer mee met de aanvraag. KEI Rijswijk betaalt het bedrag aan de winkel.

Een foto van de uiteindelijke factuur/bon van de computer/laptop mag gestuurd worden naar info@keirijswijk.nl. U bent zelf verantwoordelijk voor de laptop en voor vragen over garantie en reparatie moet u bij de desbetreffende winkel zijn.

 

2. Tot welk bedrag is de computerregeling?

Met de computerregeling kun je een computer tot maximaal € 400 aanvragen via de website van KEI. Bedragen van computers die hoger zijn dan € 400,- worden niet door KEI Rijswijk in behandeling genomen.

3. Op welke termijn?

Een aanvraag voor de computerregeling kun je het gehele jaar eenmalig indienen.